Tuinbeurzen vol inspiratie

Het moestuinseizoen staat weer voor de deur! Heb jij al nagedacht over hoe je het deze keer gaat aanpakken? Hoe ga je je moestuin indelen? Hoe maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt? En hoe kleed je je tuin zo mooi mogelijk aan? We lichten drie tuinbeurzen uit waar je inspiratie en nieuwe ideeën kunt opdoen.

Grootste tuinbeurs in de Achterhoek

Ook dit jaar wordt weer de grootste tuinbeurs in de Achterhoek georganiseerd door Achterhoek Beurzen. Deze jaarlijkse tuinbeurs vindt vanaf dit jaar plaats in Doetinchem en wel op 15, 16 en 17 februari 2019. De entree bedraagt slechts € 7,50 en tot 16 jaar is de entree vrij.

Tuin en Sfeer 2019

Van 14 t/m 17 februari 2019 vindt er in Groningen de 27e editie van Tuin & Sfeer plaats. De grootste Tuinbeurs van het Noorden biedt voor ieder wat wils; van gerecycled tuinmeubilair, duurzame balanstuinen, moestuinieren, sfeermakers, eco-zwembaden tot aan ‘Relaxen in de Tuin’. Een bezoek aan het grootste Noordelijke tuinevent biedt alle inspiratie en informatie voor de tuin van je dromen en buitenleven. Genieten, ontdekken en beleven!

Toegangsprijs: € 9,00 p.p. (€ 8,- in de voorverkoop). Kinderen t/m 16 jaar gratis.


Tuinidee 2019

Tijdens TuinIdee van 21 t/m 24 februari 2019 wordt weer het buitenleven gevierd in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken in het Tuinatelier, doe mee aan leuke én leerzame workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s in het Tuintheater. Tuinmeesters staan klaar met advies voor het ontwerp van je tuin, Tuincoaches beantwoorden al je tuinvragen en op de groene marktkun je deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppen. Kortom, een heerlijk dagje uit vol groene inspiratie.

Toegangsprijs: € 16,50 p.p. (€ 12,00 in de voorverkoop). Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Kom alvast rondsnuffelen op de tuinbeurzen en laat je inspireren!Deel dit artikel: