Workshops Permacultuur

Heb je wel eens van permacultuur gehoord maar ben je benieuwd hoe je het toe kunt passen in je eigen moestuin? Wij geven je graag een paar tips wat betreft leuke workshops waarin je leert hoe je permacultuur een plekje kunt geven in je eigen tuin. 

Cursus permacultuur bij de Groene Luwte

Deze cursus permacultuur is zeer geschikt voor biologische moestuinders die houden van een vernieuwende, losse, natuurlijke aanpak. Ondernemende, biologisch moestuinders die hun tuin eigentijds en anders-dan-anders gaan inrichten.

Datum: zaterdag 3 maart 2019
Tijd: van 10:00 tot 15:00 uur
Locatie: Haarlem
Kosten:  € 95,- p.p. Dit bedrag is incl. 21 % BTW, koffie, thee en koek en achtergrondinformatie.

Permacultuur Driedaagse

Permacultuur is één van de mooiste, meest omvattende groene visies op de inrichting van ons leven. Een belangrijk onderdeel vormt de eetbare tuin. En die ga je op verfrissende, logische en ”anders-dan-andere” wijze inrichten! Bovendien leer je ook delen van je huis en schuur productief te maken.

Data: 23 maart, 6 april en 18 mei 2019
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Locatie: Driebergen
Kosten: € 395 euro per persoon, inclusief koffie, thee en lunchbuffet

Permacultuur Moestuin

De cursus behandelt het aanleggen van een moestuin, bodemverbetering en het opstellen van een plan. We praten over werkbesparende technieken uit de permacultuur zoals telen in vaste bedden zonder spitten en het gebruik van verschillende soorten mulch. Er wordt uitvoerig ingegaan op het opstellen van een plan voor een moestuin die 365 dagen in het jaar productief is

Data: 23 maart 2019
Tijd: van 10:00 tot 15:30 uur
Locatie: Enschede
Kosten:€ 65,- p.p inclusief koffie/thee, uitgebreide lunch en een handout.


Deel dit artikel: