Green Bieb Markt

Tijdens de Green Bieb Markt wordt er in de Bibliotheek van Venlo zaterdag 2 februari een markt georganiseerd in samenwerking met Onze oogst en de Stadstuinderij Venlo. Tijdens deze markt delen verschillende organisaties en bedrijven uit de regio hun kennis over moestuinieren met jou. Dit kun je allemaal in je eigen huis, tuin of keuken toepassen. ‘Van de grond tot je bord; op naar een bloeiend 2019!’


Tijdens de markt willen de organisaties je helpen om je eigen groene vingers te ontdekken. Dit kun je thuis toepassen, maar ook op school, in het kinderdagverblijf, in de buurt of op je werk. Overal kan groen toegepast worden. Waar je je eigen moestuintje ook plaatst, het is altijd lekkerder om ‘s avonds te genieten van je eigen verse producten. Het is niet alleen gezond voor jezelf, maar ook voor de aarde.

Vragen als: Hoe kan ik van mijn balkon/ tuin een moestuin maken? Hoe bewaar ik mijn geoogste groente en fruit? Welke planten kan ik eten? Hoe kan een tuin een bindingsfactor worden in mijn wijk? En hoe maak ik goede (voedsel)keuzes voor een duurzame levensstijl? Worden deze dag beantwoord.

Wanneer: zaterdag 2 februari 2019
Waar: Bibliotheek Venlo
Tijdstip: 10:00-15:00
Entree: Gratis


Meer informatie over deze markt

Deel dit artikel: