Bezoek de landelijke Fruitplukdag

Ontdek alles over vers fruit tijdens de landelijke Fruitplukdag!


De landelijke Fruitplukdagen komen er weer aan! Op 15 en 22 september openen tientallen fruittelers in heel Nederland hun boomgaarden en landwinkels voor jong en oud. In elke boomgaard valt van alles te beleven. Een gezond en lekker uitje voor iedereen die van vers fruit houdt!

Iedereen is van harte uitgenodigd om tijdens de Fruitplukdagen  fruit te plukken en te proeven bij de deelnemende fruittelers. Dus stap op de fiets en maak een mooie tour langs de boomgaarden.

Pers je eigen appelsap, ontdek de bijenkoningin bij de imker, neem een kijkje in de boerderijwinkels en kom alles over het teeltproces te weten van de telers. Niet alleen leuk, maar ook actief, informatief en lekker!

Ook zijn er talloze leuke activiteiten voor kinderen te doen bij de telers, zoals je laten schminken, spelen op springkussens, boerderijdieren knuffelen en tekenen.

Voor wie
De landelijke Fruitplukdag is voor iedereen die houdt van fruit, een leuk uitje en die meer wil weten over het telen van fruit.

Datum
15 en 22 september 2018

Waar
Kijk op de website van de landelijke Fruitplukdag welke boomgaard bij jou in de buurt deelneemt.

Kosten
De deelnemende fruitbedrijven zijn gratis toegankelijk. Tip: neem wel wat kleingeld mee om je geplukte fruit mee af te rekenen.

Meer informatie en tips

Deel dit artikel: