Farm & Country Fair in Aalten
22, 23 en 24 juni 2018

Een buitenfeest voor elke leeftijd. Volop verrassing, actie en beleving, maar ook plekken om heerlijk te chillen. Shoppen bij 400 stands met bijzondere producten, lekker eten, deelnemen aan workshops en genieten van kunst, gekke exposities, duizenden dieren, een doorlopend showprogramma. Beleef alle facetten van het landleven. 

Een countryfair is hetzelfde dan andere fairs, maar is daarnaast ook sterk gericht op het buitenleven en de landbouw. Ook dit jaar is er weer vanalles te beleven:

  • Gezinsactiviteiten: Het terrein staat bol van spannende, vaak gratis avonturen voor elke leeftijd. Doe mee of kom gewoon genieten.
  • Food festival: Vele hippe foodtrucks, een kooktheater met doorlopend demo’s en workshops, volop winkeltjes met heerlijke, zelfgemaakte streekproducten en een pop-up restaurant. De Farm & Country Fair is een must voor foodies!
  • Gekke gebouwen zonder functie: Het gekke follybos vol rariteiten en zinloze bouwwerken ligt net naast het Fair-terrein. Bekend van 24Kitchen met Rob Kamphues, ‘Krantenkoppen’ met Harm Edens en ‘Man Bijt Hond’. Bezoekers van de Fair mogen tijdens de openingsdagen gratis naar binnen.
  • Handwerken en wol, schapen en geiten: Wol, breien en haken is echt hip en dat merk je hier. Laat je verrassen door de vele bewerkte en onbewerkte wol en bekijk zo’n 50 rassen schapen en geiten.
  • Vintage festival: Een deel van het terrein is ingericht met vintage producten. Van bijzondere oldtimer voertuigen tot catering in de stijl van toen.
Locatie en openingstijden:

De Farm & Country Fair vindt plaats aan de Dinxperlosestraatweg in Aalten.

Vrijdag 22 juni 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 23 juni 10.00 – 21.00 uur
Zondag 24 juni 10.00 – 18.00 uur

Toegangsprijzen:
Voorverkoop tot 17 juni: € 14,50
Vanaf 18 juni en aan de kassa: € 17,50
Bestelkosten via internet € 1,25 per totale bestelling.

Kinderen van 4 tot 14 jaar: € 5,00
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang
Parkeerkaart: € 2,50 per dag


Programma Farm & Country Fair

Deel dit artikel: